Stressz

bővebben...

Foglalkozás-egészségügyi információk
A foglalkozás-egészségügyi és biztonsági ellátásnak és a munkahelyi egészségmegorzésnek - jobb egészségi állapotot és munkaképességet eredményezve - befektetésnek kellene lennie vállalati és nemzeti szinten

bővebben...

Belgyógyászati és kardiológiai információk
Az obstruktiv alvási apnoe syndroma - azaz a horkolásos légzésmegakadással járó tünetegyüttes gyakorisága az átlag népességben 4%-ra tehető. A 40 és 60 év közötti férfi lakosság körében az elofordulása 8-10%. A 60 év felettiek körében több mint 25% a megjelenése. A magasvérnyomás betegségben szenvedők között 30%-ban fordul elő fel nem ismert horkolásos, légzés megakadásos állapot. A betegek 80%-a hypertoniás.

bővebben...

Foglalkozás-egészségügyi információk

A foglalkozás-egészségügyi és biztonsági ellátásnak és a munkahelyi egészségmegorzésnek - jobb egészségi állapotot és munkaképességet eredményezve - befektetésnek kellene lennie vállalati és nemzeti szinten.
A jobb egészség és motiváció növeli a produktivitást, csökkenti a foglalkozással kapcsolatos és egyéb betegségek, balesetek miatti szociális kiadásokat. (WHO Európai Regionális Hivatal; 1996)
Mindezek megvalósításához a végrehajtásban kreativitás és rugalmasság szükséges.
Az egészséges és produktív munkaero minden országban a gazdasági és társadalmi fejlodés lényeges eleme.

Ehhez a gazdasági és társadalmi fejlodéshez kíván hozzájárulni a Kardimed Egészségügyi Szolgáltató Központ kollektívája is!


 

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting