KORONAVÍRUS
Tájékoztató a koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében

bővebben...

Stressz

bővebben...

Foglalkozás-egészségügyi információk
A foglalkozás-egészségügyi és biztonsági ellátásnak és a munkahelyi egészségmegorzésnek - jobb egészségi állapotot és munkaképességet eredményezve - befektetésnek kellene lennie vállalati és nemzeti szinten

bővebben...

Az egészség érték, melynek megtartása, fejlesztése, helyreállítása nemcsak az egyén, a közösség és egészségügyi szolgálat érdeke, hanem össztársadalmi érdek.

A munkáltató érdeke, hogy munkavállalói a munkaidõben egészségesen, jó hatásfokkal dolgozzanak, a betegség miatti munkaidõ kiesés mind kevesebb legyen.

A munkavállaló érdeke, hogy legyen lehetõsége egészségügyi problémáival a munkahelyének megtartását nem veszélyeztetve orvosi ellátáshoz jutni.

Az egészségügyi szolgáltató érdeke, hogy partnercégeik és a munkavállalóik szolgáltatásukkal elégedettek legyenek és szolgáltatásukat továbbra is igénybevegyék.

Az egészségügy jelenlegi struktúrája még nem teszi lehetõvé ezen érdekek érvényesítését. Nem tükrözõdik benne az a szemlélet, hogy az idõ pénz, a munkahelytõl távol töltött idõ elveszett pénz!

Magán egészségügyi szolgáltatóként felismertük a struktúraváltás szükségszerûségét és a szakmai és piaci igényeknek megfelelõ komplex ellátó rendszert hoztunk létre.

Ebben az ellátó rendszerben valósítottuk meg

  • a megelõzés
  • a szûrõvizsgálatok
  • az egészségnevelés
  • a gondozási tevékenység egységét, melyhez gyors diagnosztikát és definitív ellátást nyújtani tudó háttér csatlakozik.

Munkánkat a jogszabályban megkívánt szakmai környezetben végezzük.

Ezt a koncepciót és szakmai munkát egy független szakmai zsűri egy országos pályázat keretében IV. helyezéssel ismerte el.

Bejelentkezés: 96 /576-825
Egyéb felmerülõ kérdéseivel keresse intézményünket.

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting