KORONAVÍRUS
Tájékoztató a koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében

bővebben...

Stressz

bővebben...

Foglalkozás-egészségügyi információk
A foglalkozás-egészségügyi és biztonsági ellátásnak és a munkahelyi egészségmegorzésnek - jobb egészségi állapotot és munkaképességet eredményezve - befektetésnek kellene lennie vállalati és nemzeti szinten

bővebben...

A Kardimed Egészségügyi Központ partnerei, ajánlott kapcsolatai
(tekintse meg Ön is):
 DekorLand Kereskedelmi És Szolgáltató Kft.

A Dekor-Land több mint 16 éves tapasztalattal rendelkezik reklámhordozók, dekorációk előállításában, valamint a grafikai tervezés és kivitelezés területén.
1992- ben indult családi vállakozás. Állandó fejlődésben, a minőséget és tisztességet szem előtt tartva próbálunk a változó piacnak megfelelni. Cégünk egymáshoz közel két különböző székhelyen található, Reklámiroda (szolgáltatás, gyártás, tervezés, szervezés); Dekor-Land Üzlet (ajándék, hobby, országos képzőművészeti szakbolt).
A teljesség igénye nélkül ízelítőt adunk a munkánkról és az általunk forgalmazott termékekről:
www.dekorland.hu


Optimus-Computer Kft

Cégünk minden igényt kielégítő szolgáltatást kíván nyújtani az Internetet aktívan használni kívánó cégek, vállalkozások részére.

Tevékenységeink: web hosting (tárhelyszolgáltatás), domain regisztrálás, honlapkészítés (honlap grafikai és programozási feladatainak elvégzése), honlap karbantartási feladatok ellátása, elavult honlapok újratervezése, kiegészítése és fejlesztése

Reméljük hamarosan Önt is ügyfeleink táborában üdvözölhetjük!

www.online-tar.hu 
www.honlapepito.onlinetar.hu


 

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting